O șansă la bucurie

Clubul Studenţilor Liberali şi Democraţi din Sectorul 5 îşi propune ca în perioada sărbătorilor de iarnă să aducă puţină lumină celor care trăiesc sub negura grijilor. Până în luna decembrie dorim să strângem cât mai multe jucării pentru copiii bolnavi de cancer, precum şi pentru copiii fără părinţi. Aşa că dacă ai o jucarie, dă-i şansa să aducă din nou bucurie cuiva!

Trimite-ne un email cu numărul tău de telefon la adresa cslde@aldesector5.ro, iar membrii noştri care locuiesc în Grozăveşti vor lua legatura cu tine pentru a putea colecta jucăriile. Te asigurăm ca informaţiile tale nu vor fi folosite şi pentru alte acţiuni sau proiecte fără acordul tau.

Proiectul demarat de CSLDE Sector 5 îşi propune să arate că schimbarea societăţii începe cu acţiunile fiecăruia. Împreună am decis să îi ajutăm pe cei uitaţi de societate.

Acţiunile noastre cu ocazia sărbătorilor de iarnă urmăresc să aducă un strop de bucurie copiilor bolnavi de cancer, copiilor fără părinţi şi bătrânilor din azile. Proiectele pentru copii urmăresc nu doar colectarea şi donarea jucăriilor, ci şi dorinţa de a-i face să uite măcar pentru o clipă de griji: îi vom colinda şi ne vom juca cu ei, le vom citi poveşti şi îi vom asculta.

Bătrânilor le vom ţine companie şi le vom cânta colinde. Este o realitate tristă că aceştia sunt uitaţi chiar şi de rude, iar pentru ei câteva ore de companie şi bunătate ar însemna totul!

Dacă tu crezi într-o Românie mai bună, te invităm să ni te alături! Dă-ne un email la adresa cslde@sector5.ro sau vino la şedinţele noastre:

Miercuri, 22 Octombrie, ora 19.30
Miercuri, 29 Ocrombrie, ora 19.30

Ne vei găsi în sediul nostru, către care ai o hartă ataşată mai jos. Dacă eşti o persoană care îşi doreşte să facă bine, îţi urăm de pe acum „Bun venit în echipă!”.

Împreună să le aducem un strop de bucurie!

[contact-form-7 id="658" title="Formural copii"]